Milanović uzvraća Kosorici: Otplaćujem kredit za stan, dok su neki svoj dobili

Tekst: I.Kri.
Foto: Marko Miščević (Cropix)

PREDSJEDNIK SDP-a Zoran Milanović nije dugo čekao kako bi odgovorio premijerki Kosor na opasku da se Vlada mora uprijeti kako bi osigurala i njegovu plaću, te joj je odgovorio kako on mora otplaćivati kredit za svoj stan, "dok su ga neki dobili".

> Kosorica protiv referenduma: Jednim potpisom nećete ništa promijeniti!

Naravno, aludirao je na stan premijerke Jadranke Kosor koja ga je 90-ih godina dobila od MORH-a nakon što su iz njega izbačena braća Drobac. Milanović je dodao kako premijerkinom izjavom nije povrijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja živim svoj život, živim svoj san", kazao je Milanović te dodao kako nije ni njemu lako jer mora plaćati kredit. Predsjednik SDP-a osvrnuo se i na skupljanje potpisa te kazao da je referendum poruka Vladi da radi na krivi način i nasilno, a smatra da se takva praksa mora promijeniti.

Pet posto je previsoka kvota za šarlatane

O prijedlogu SDP-a da se u ustavne promjene uvrsti i smanjivanje kvote za raspisivanje referenduma sa 10 na pet posto ukupnog broja birača, Milanović je rekao kako bi to bila i dalje dovoljno visoka kvota za "sve šarlatane koji bi referendum raspisivali svaki tjedan".

Osvrnuo se i na opasku oporbene kolegice iz HNS-a Vesne Pusić koja je kazala da se neće potpisati za referendum. "To što ona neće potpisati ne znači da nismo partneri. Ne moramo mi isto razmišljati", zaključio je Milanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara