Ministar kulture čestitao Krsti Papiću na nagradi Grand Prix American

MINISTAR kulture Božo Biškupić čestitao je danas hrvatskom redatelju Krsti Papiću na nagradi Grand Prix American koju je dobio za autorski opus i prinos filmskoj umjetnosti. "Čestitam Vam u povodu primitka nagrade Grand Prix American koju ste dobili u Montrealu za cjelokupan autorski opus. Posebno smo ponosni što Hrvatska ima kvalitetna autora čiji rad prepoznaje struka, jer Vi ste prvi autor dobitnik toga visokog priznanja iz srednje Europe", ističe se u čestitki.

"U godini koja je hrvatskoj filmskoj produkciji podarila velik broj nagrada za redateljska i glumačka ostvarenja na inozemnim festivalima Vaša nagrada dolazi kao posebna potvrda kvalitetna dugogodišnjeg rada koji hrvatskoj filmskoj industriji daje novo mjesto. Zahvaljujući i Vama, otvorena su vrata novom hrvatskom filmu koji će, siguran sam, biti praćen s većim poštovanjem s neprijeporno uglednim redateljima među kojima ste i Vi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Još jednom primite iskrene čestitke u ime Ministarstva kulture i moje osobno", stoji u čestitki ministra kulture Bože Biškupića Krsti Papiću.

(Hina) xpp/xaz yaz

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara