Ministar Primorac čarterom odveo 65 prijatelja i suradnika u Lourdes

Ministar Primorac čarterom odveo 65 prijatelja i suradnika u Lourdes

MINISTAR obrazovanja Dragan Primorac iznajmio je čarter za 40.000 eura kako bi u Lourdes danas odveo članove svoje obitelji, suradnike iz Ministarstva, prijatelje te čitav niz klera, javlja Jutarnji list.

Ministar tvrdi da je kartu od 560 eura svatko platio sam.

"Oduvijek mi je bila želja posjetiti Lourdes. Dijelom i zato što je upravitelj župe Majke Božje Lourdske moj prijatelj. U tu crkvu redovito, kao i premijer, idem na misu. K tome, ovo je godina punog oproštaja grijeha", rekao je Primorac

Ministar Primorac kaže da je na ideju o ovom čarteru dobio kada ga je na sličan izlet pozvao nogometaš Dario Šimić što je odbio, jer bi netko rekao da je prihvatio dar skuplji od 500 kuna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema popisu putnika Primorcu bi društvo trebali praviti splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić, provincijal Splitske franjevačke provincije fra Željko Tolić te upravitelj župe Majke Božje Lourdske fra Slaven Milanović Litre koji je, osim s Primorcem, prijatelj i s Thompsonom.

Uloga organizatora puta je pripala Ivanu Đuzelu, članu ministrovog kabineta, a putuju i ostali Primorčevi najbliži suradnici. Za ovaj vjerski doživljaj ministar Primorac je uzeo dan godišnjeg.

D.M.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara