Ministarstvo europskih integracija objavilo novu Internet stranicu

MINISTARSTVO za europske integracije (MEI) objavilo je svoju Web stranicu a što je jedno od glavnih sredstava za uspostavu otvorene i dvosmjerne komunikacije s javnošću, piše u  priopćenju MEI-ja medijima.

Cilj nove Web stranice MEI-ja (http://www.mei.hr) je na pregledan način prikazati rad i aktivnosti ministarstva te razne druge linkove i dokumente iz djelokruga cjelokupne državne uprave vezane za proces europske integracije, piše u priopćenju.

Na stranici se mogu pronaći sve publikacije MEI-ja namijenjene široj i stručnoj javnosti u elektroničkom obliku, priručnik (glosar) za prevođenje europskih propisa, pojmovnik europskih integracija, Izvještaji (mjesečni i polugodišnji) o Planu provedbe Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) te Izvještaji Europske komisije o procesu SSP-a.

Posjetiteljima su dostupni i govori ministra, izvješća za medije, odgovori na pitanja posjetitelja i mnogi drugi dokumenti, dodaje se u priopćenju.

U tekstu se ističe kao posebna novost interaktivna računalna baza podataka o projektima strane pomoći (http://www.mei.hr/psp) na engleskom i hrvatskom jeziku, koju mogu pregledavati svi posjetitelji web stranice MEI-ja, no korisnici tih projekata ovlašteni su unositi i mijenjati podatke.

Ministarstvo poziva korisnike da se svojim prijedlozima i komentarima aktivno uključe u nadogradnju i poboljšanje stranica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara