MINISTRICA OBRANE RH NA CEREMONIJI 10. OBLJETNICE MARSHAL CENTRA

Ministrica obrane i potpredsjednica hrvatske Vlade Željka Antunović bila je u srijedu nazočna svečanoj ceremoniji u povodu 10. obljetnice američkog Marshal centra u njemačkom Garmischpartenkirchenu, priopćilo je Ministarstvo obrane.

Svečanosti je bilo nazočno ukupno 12 ministara obrane a domaćini su bili njemački ministar obrane Peter Struck i američki ministar Donald Rumsfeld.

Po završetku protokolarnog dijela ministrica Antunović imala je odvojene susrete s njemačkim i američkim ministrom obrane, te bilateralne razgovore s izaslanstvom ministarstva obrane Republike Makedonije.

Tijekom poslijepodneva, ministrica Antunović imala je radni susret s ravnateljem Marshal centra, kojem je izrazila zahvalnost na dosadašnjoj suradnji i školovanju ukupno 66 polaznika iz RH u raznim oblicima izobrazbe koje ovaj centar organizira, nastavlja se u priopćenju.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno, edukativne programe u ovom centru pohađaju tri polaznika iz Hrvatske RH od kojih je jedan polaznik djelatni časnik.

Dogovoren je nastavak dosadašnje uspješne suradnje te zajednička organizacija posebnog seminara koji bi se održao u Republici Hrvatskoj u listopadu ove godine, kaže se na kraju priopćenja.

(Hina) pp nab

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara