Mirjana Pukanić zbog bolesti propustila razgovarati sa socijalnim radnicima

MIRJANA PUKANIĆ zbog bolesti je danas propustila otići u Veliku Goricu, gdje je u Centru za socijalni skrb imala zakazan razgovor vezano za svoju kći Saru.

Zbog problema s bubrezima Pukanić je sve otkazala, a dodatne probleme stvara joj i to što nema novca te si ne može platiti liječenje koje bi joj omogućilo sigurnost od javnosti, koju joj je dosad pružala sigurna kuća u kojoj se trenutno nalazi. Pukanić je primila osnovnu medicinsku njegu te joj je trenutno bolje, iako je jučer imala temperaturu.

Pukanić se, naime, danas trebala pojaviti u Velikoj Gorici, budući da je nadležnost za postupak koji će odlučiti o tome komu će od supružnika u brakorazvodnoj parnici, Mirjani ili Ivi, pripasti kći Sara, dodijeljenja Centru za socijalnu skrb u Velikoj Gorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službenici Centra će, između ostalog, razgovarati i sa 17-godišnjom Sarom Pukanić.

Nakon toga stranke se, uključujući i Mirjanu i Ivu, vraćaju na sud te će biti donesena odluka o tome s kime će Sara živjeti. Mirjana Pukanić svojoj je maloljetnoj kćeri Sari ipak odlučila dopustiti da izabere s kojim roditeljem želi živjeti.

K.C.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara