Mladić evidentiran zbog 44 prometna prekršaja naletio na staricu i pobjegao

ZAGREBAČKA policija otkrila je i kazneno prijavila mladića koji je prije šest dana naletio na 79godišnju pješakinju u Mihanovićevoj ulici i pobjegao, a provjerom je utvrđeno da je riječ o vozaču koji je do sada evidentiran zbog 44 prometna prekršaja.

Policija je danas izvijestila da je 23-godišnji vozač jučer pronađen te da je priznao kako je, 18. rujna oko 20 sati, prednjim dijelom automobila naletio na 79-godišnju pješakinju V. J. koja je "na zeleno" prelazila Mihanovićevu ulicu. Starica je u nesreći teško ozlijeđena, a vozač se nakon nesreće zaustavio i podigao ju, no potom je pobjegao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je očevidom utvrdila da je na pješakinju naletio "fiat stilo" sive boje, a imala je i detaljni opis vozača i njegove suvozačice. Nakon opsežne potrage automobil i njegov 23-godišnji vlasnik su jučer poslijepodne pronađeni. vlasnik je priznao nesreću nakon čega ga je policija kazneno prijavila zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu.

Mladić je zbog prometnih prekršaja evidentiran 44 puta, od čega deset puta u posljednje dvije godine. Najčešće je bila riječ o lakšim prekršajima kao što je nenošenje kacige i nepoštivanje prometnog znaka, no nekoliko je puta evidentiran i zbog težih prekršaja, primjerice prolaska na crveno svjetlo, alkohola i isteka tehničkog pregleda, kažu u policiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara