Mladić iz Srbije nasmrt izboden nožem u masovnoj tučnjavi nakon momačke večeri

Tekst: I.M.
Foto: Blic

JEDAN mladić je ubijen, a petorica su ozlijeđena u masovnoj tučnjavi do koje je došlo nakon momačke večeri u Jagodini. Umjesto da slave na vjenčanju 23-godišnjeg Ivana Simića, ovog će vikenda obitelj i prijatelji sahraniti njegova prijatelja, 24-godišnjeg Marka Đurđevića, koji je ovog vikenda trebao proslaviti i svoj rođendan.

Kako prenosi Blic, Đurđević je preminuo je u petak oko 2 sata od posljedica teških ozljeda koje je zadobio - četiri uboda nožem u prsa i trbuh. Unatoč naporima liječnika, preminuo je na kirurškom stolu dok su mu pokušavali sanirati rane.

Prema riječima očevidaca, tučnjave je uslijedila nakon momačke večeri, oko 1 sat. Grupa mladića iz Ćuprije isprovocirala je slavljenike i izazvala tučnjavu ispred ulaza u Gradski park Đurđevo brdo.

Taksist ih nije htio prevesti do bolnice da ne uprlja sjedišta krvlju

Rođaci ubijenog Đurđevića navode kako su ubojice poznati iz diskoteka po bahatom ponašanju i nošenju hladnog oružja. Oni su te večeri izazvali više tučnjava u jagodinskim diskotekama i kafićima te divljali automobilima po ulicama.

Nakon tučnjave ozlijeđeni su mladići pozvali taksi, ali taksist ih nije htio primiti da ne uprlja sjedišta krvlju. Dragocjeno vrijeme je izgubljeno do dolaska drugog taksija - kako pričaju Đurđevićevi rođaci, liječnici su im rekli da je Marko samo malo ranije stigao u bolnicu, ne bi izgubio toliko krvi i preživio bi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara