Mladić koji je nožem nasrnuo na policajca bio je pijan

22-GODIŠNJI mladić, koji je na tramvajskom stajalištu kod Maksimirske i Hondlove ulice jučer nožem pokušao ubosti policajca, bio je pijan. Pokazala je to kriminalistička obrada, o kojoj je danas izvijestila zagrebačka policija.

Jučer oko 16.15 sati vozeći se u tramvaju po Maksimirskoj ulici, vidno pijani 22-godišnji mladić je, naime, vrijeđao putnike, pa mu je prišao policijski službenik koji se u civilnoj odjeći vraćao s posla.

Policajac se legitimirao službenom značkom i uz zapovijed ga izveo iz tramvaja na križanju Maksimirske i Hondlove ulice. Kad je od pijanog prijestupnika, koji je imao 3.11 promila alkohola u krvi, zatražio osobnu iskaznicu, ovaj ga je stao odguravati. U tom trenutku mu se pridružio još jedan 29-godišnjak, koji je isto tako bio u vidno pijanom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U naguravanju je 22-godišnjak potegao nož na policajca. Policajac ga je uspio uhvatiti za ruku i svladati. Nakon što je pozvao pojačanje, obojica su pijanih nasilnika odvedeni u službene prostorije gdje je nad njima izvršena kriminalistička obrada.

B.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara