Mladić uhićen jer je policiji sam predao 230 grama marihuane

POLICIJA je u Sesvetama uhitila 27-godišnjaka od ranije poznatog kao konzumenta droga, za kojeg tvrde da im je prilikom rutinskog legitimiranja jučer dragovoljno predao gotovo 230 grama marihuane.

U policiji kažu da su muškarca, koji se vozio u svom "golfu" zagrebačkih registracija zaustavili oko 17 sati, nakon što ga je policijska patrola zamijetila tijekom redovnog obilaska svog područja.

"Prilikom legitimiranja on je dragovoljno izručio četiri plastične vrećice ispunjene s ukupno 228,3 grama sumnjive biljne materije karakterističnog izgleda i mirisa za opojnu drogu marihuanu", kažu u zagrebačkoj policiji. Dodaju da su drogu oduzeli, za što su vlasniku izdali i posebnu potvrdu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog količine i načina na koji je droga pakirana, osnovano se sumnja da je bila namijenjena daljnjoj preprodaji", ističe policija.

Nakon dovršene kriminalističke obrade osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, doveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda u Zagrebu, a protiv njega je podnesena i prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i preprodaji opojnih droga.

Doznaje se da je uhićeni mladić osim zbog droge policiji od ranije poznat i zbog ilegalnog držanja oružja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara