Mladiću kazna od 10 godina zbog silovanja djevojčice

Mladiću kazna od 10 godina zbog silovanja djevojčice

Tekst: I.Ka.
Foto: Ilustracija

ŽUPANIJSKI sud u Osijeku donio je nepravomoćnu presudu kojom je 29-godišnjem Miloradu Nikoliću određena kazna zatvora od 10 godina zbog silovanja maloljetne djevojčice. Prošle godine, u studenome, 29-godišnjak je susreo 10-godišnjakinju koju je poznavao i namamio je da mu promijeni 200 kuna, rekao je da će joj dati još 50 kuna ako mu učini tu uslugu.

Budući da su se poznavali, djevojčica je krenula hodati s mladićem. Nakon što su prošli pored škole mladić je nasrnuo na djevojčicu i prekrio joj je usta da ne može vikati. Zaprijetio joj je da će baciti bombu na njihovu kuću i da će ubiti njezine roditelje, nakon čega ju je silovao i kazao joj da će je odvesti na igralište, gdje će to nastaviti raditi cijelu noć.

Uspjela pobjeći silovatelju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snalažljiva djevojčica nakon svega što je doživjela te večeri kazala je silovatelju da je gladna i da idu u obližnju pečenjarnicu. Nakon što su pošli kupiti hamburger, mladić je djevojčicu djelatniku pečenjarnice predstavio kao svoju sestru i ponovno je odveo u mrak iz kojeg je djevojčica uspjela pobjeći.

Dotrčala je do pečenjarnice gdje su bili i sve ispričala kuharu. Zaposlenik je odmah pozvao policiju te je policija uhvatila silovatelja sljedeći dan.

Silovatelj se nalazi u pritvoru do pravomoćne presude. Tijekom suđenja Nikolić se nije pokajao zbog svog čina te je čak negirao spolni odnos s djevojčicom, a u svoju obranu je kazo da je bio pijan, ali sudskim vještačenjem je utvrđeno da nije imao amneziju od alkohola.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara