Mladiću otkinuta noga, otac na putu prema bolnici teško stradao u prometnoj nesreći

Mladiću otkinuta noga, otac na putu prema bolnici teško stradao u prometnoj nesreći

Tekst: Z.J.
Foto:Aleksandra Primorac (Cropix)

U VRBOVU kod Nove Gradiške se danas dogodila dvostruka nesreća. Jutros je 26-godišnji Miroslav Stipić berući kukuruz na susjedovoj njivi stradao kada je neoprezno stao na pogonsku osovinu koja spaja traktor i berač kukuruza. Osovina mu je zakačila nogavicu, povukla nogu i stroj mu je otkinuo lijevu potkoljenicu. Pomoć je odmah pozvana.

Ekipa hitne pomoći je uskoro došlo po unesrećenoga mladića te su ga smjestili u svoje vozilo i krenuli prema bolnici. Na putu prema bolnici su javili ocu unesrećenoga Miroslava, 55-godišnjem Stjepanu Stipiću da se vrati u polje u kojem je sin doživio nesreću i donese otkinutu nogu kako bi ju je liječnici pokušali prišiti ozlijeđenom Miroslavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stjepana Stipića je prema polju vozila 38-godišnja rođakinja koja je kod mjesta Zapolje izgubila je kontrolu nad vozilom i sletjela u kanal. Vozačica je prošla s lakšim tjelesnim ozljedama, ali je otac Stjepan zadobio povredu glave i kralježnice te je nakon ukazane prve pomoći u novogradiškoj bolnici prebačen na traumatologiju u Zagreb gdje se liječnici bore za njegov život.

Istovremeno, u novogradiškoj bolnici liječnici nisu uspjeli unesrećenom mladiću spasiti otkinutu nogu. "Pokušali su sve ali kažu kako je otkinuti dio previše oštećen te da je nedostajalo 20 cm noge tako da unatoč svim naporima nisu mogli učiniti ništa.", rekao je Miroslavov brat Robert naglasivši da sad cijela obitelj "strepi za oca".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara