Monstruozni francuski roditelji ubili osmogodišnju kćer i bacili je u kutiju sa cementom

Tekst: F.M.
Foto: AFP


DVOJE francuskih monstruoznih roditelja moglo bi doživotno završiti u zatvoru zbog višegodišnjeg fizičkog zlostavljanja svoje osmogodišnje kćeri, koji su ubili i zatvorili u sanduk sa cementom zato što je "bila pohlepna".

Eric Sabatier i Virginie Darras, koji imaju petero djece, tvrdili su kako je osmogodišnja Marina oteta iz auta dok je otac kupovao hamburgere u McDonaldsu. Lažna otmica potresla je cijelu Francusku. Krajem prošlog tjedna promijenili su priču, rekavši kako su Marinu našli mrtvu prije šest tjedana i u strahu sakrili njeno tijelo.

Konačno priznali

U subotu su priznali ubojstvo. Nesretna djevojčica bolovala je od Downovog sindroma, a roditelji su smatrali da je bila pohlepna jer je neprestano tražila hranu. Inače, monstruozni par redovno je premlaćivao i ostalu djecu, izvijestilo je tužiteljstvo.

Ostaloj djeci rekli su kako je Marina na praznicima na moru.

"Zaključali su ju jednu noć u podrum i ujutro ju našli beživotnu. Tijelo su sakrili u zamrzivač, pa u sanduk s cementom u tvrtki u kojoj je radio Sabatier", rekla je državna odvjetnica.

Više puta prijavljivani

Učitelji u školi koju je nesretna djevojčica pohađala rekli su kako su više puta obitelj prijavili socijalnoj službi, zbog brojnih masnica na njenom tijelu, ali i njenog generalno lošeg stanja. Marina je, ispričali su, bila užasno mršava i stalno je pokušavala krasti hranu drugim učenicima, što ukazuje na to da su ju okrutni roditelji i izgladnjivali.

Roditelji su nadzoru državnih vlasti izbjegli selidbom. U zadnjih pet godina preselili su se čak pet puta, a masnice na Marininom tijelu objasnili su rekavši kako je djevojčica pala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara