MUP bez komentara o Ini

MINISTARSTVO unutarnjih poslova (MUP) danas nije željelo potvrditi niti opovrgnuti da je predsjednik Uprave Ine Tomislav Dragičević zatražio ispitivanje valjanosti odluka oko odabira najboljih izvođača za modernizaciju rafinerija u Rijeci i Sisku.

"MUP ne želi komentirati medijske napise o Ini, niti priopćenje te tvrtke", izjavila je Hini glasnogovornica MUP-a Zinka Bardić.

Na upit je li policija počela s ispitivanjem koje je zatražio predsjednik Uprave Ine glasnogovornica MUP-a također nije željela odgovoriti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ina je jučer priopćila da je Dragičević od ministra unutarnjih poslova Šime Lučina zatražio da se ispita valjanost procesa i odluka oko odabira najboljih ponuđača za modernizaciju dviju rafinerija. U Ini tvrde da je to zatraženo nakon prve najave predsjednika Nadzornog odbora Ine Slavka Linića o nepravilnostima u izboru ponuđača.

"Jutarnji list" je prekjučer objavio tekst o navodnim nezakonitostima vezanim uz međunarodni javni natječaj za modernizaciju rafinerija u Rijeci i Sisku u kojem se tvrdi da je Linić izravno optužio Dragičevića za primanje mita.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara