MUP demantirao da se optuženi Milenković Bagzi predao policiji

DEJAN MILENKOVIĆ BAGZI, član "zemunskog klana" optužen za sudjelovanje u ubojstvu premijera Zorana Đinđića nije se predao policiji, kako su to u subotu neslužbeno javili beogradski elektronski mediji, izjavila je u nedjelju glasnogovornica MUP-a Srbije Ljiljana Trišović Felbab.

"Bagzi se nije predao MUP-u, niti imamo bilo kakve informacije u vezi s tim", rekla je glasnogovornica MUP-a.

Biljana Kajganić, odvjetnica optuženog Milenkovića, izjavila je agenciji Beta da ni u beogradskoj policiji niti u MUP-u Srbije nije mogla dobiti informaciju je li se njezin branjenik predao ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dejan Milenković Bagzi, osim za sudjelovanje u atentatu na premijera Đinđića 12. ožujka prošle godine, osumnjičen je i da je 21. veljače 2003. godine pokušao atentat na premijera Đinđića, vozeći kamion kojim je pokušao presjeći kolonu vozila u kojoj se on nalazio. Nadležni istražni sudac mu je tada odredio pritvor u trajanju od osam dana i pokrenuo istražni postupak zbog krivotvorenja dokumenata, ali je potom, nakon četiri dana, pušten iz pritvora.

Milenković Bagzi je spominjan i kao "treći čovjek", koji je pobjegao iz sela Meljak kod Beograda, kad su u policijskoj akciji "Sablja", provedenoj nakon ubojstva premijera Đinđića, ubijen dvojica šefova "zemunskog klana" Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara