Muškarac iz Ivankova nije preminuo od premlaćivanja, nego od zastoja srca

49-GODIŠNJI MILJENKO NALETILIĆ iz Ivankova, koji je smrtno stradao rano jutros (oko 2:30 sati) nakon tučnjave koja se dogodila u diskoteci "Dora" u Željezničkoj ulici u Ivankovu nedaleko Vinkovaca, preminuo je od zastoja srca, a ne od premlaćivanja, kao što se to ranije nagađalo.

Naletilić, suprug vlasnice diskoteke Slavice Naletilić i otac četvero djece, za kojega njegovi suseljani imaju samo riječi pohvale, i ranije je, kako neslužbeno doznajemo, imao problema sa srcem, a nagađanja o tome da je preminuo uslijed premlaćivanja nisu istinita.

Naletilić je, kako također doznajemo, pokušao razdvojiti mladiće koji su ispred diskoteke njegove supruge (a koja je, kako doznajemo od stanovnika sela, i svojevrstan narodnjački klub) započeli izgred, no pri tome nije zadobio nikakve fizičke ozljede. Po povratku u klub Naletilić se naglo srušio, pri čemu mu je jedan od posjetitelja pokušao pružiti umjetno disanje. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, no bilo je prekasno.

"On jeste bio u fizičkom kontaktu s izgrednicima, no nije imao nikakvih fizičkih ozljeda. On se srušio kasnije, uslijed zastoja srca", kazao je u razgovoru za Index glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Miro Janić, dodavši kako ni navodi o tome da je do izgreda došlo budući da Naletilić u svom klubu nije dozvoljavao preprodaju droge, nisu istiniti.

"Radilo se jednostavno o tome da je tučnjavi nakon koje je muškarac preminuo nepunih sat vremena ranije pethodila druga tučnjava, pri čemu su sudionici iste izbačeni iz kluba", objašnjava Janić. Izbačeni su se mladići, a koji su, kako također doznajemo, iz obližnjeg sela Jarmine, vratili "s pojačanjem" te je njih dvadesetak započelo masovnu tučnjavu ispred kluba.

Do sada je u vezi slučaja privedeno desetak osoba, a kriminalistička je obrada još uvijek u tijeku.

B.S.
Foto:RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara