Muškarac optužen jer je djevojci zabio mobitel u grlo

Muškarac optužen jer je djevojci zabio mobitel u grlo

24-GODIŠNJI muškarac iz Missourija koji je u prosincu prošle godine napao djevojku zabivši joj mobilni telefon u grlo, optužen je za fizički napad prvog stupnja.

Kako javlja Associated Press, muškarac je 25-godišnju Melindu Abell navodno napao u naletu ljubomore i ljutnje.

No, odvjetnici muškarca čije je ime identično onomu poznatoga glumca Marlona Branda, kažu kako je djevojka sama progutala mobitel, budući nije željela pokazati optuženomu koga je zvala.

Bivša djevojka Marlona Branda Gilla je, naime, pobudila sumnju u svoju priču budući je davala nedosljedne izjave o incidentu prije nego je odvezena u bolnicu, gdje joj je mobitel uklonjen iz grla.

Pri svom prvom svjedočenju u četvrtak djevojka se, naime, nije mogla sjetiti kako je telefonski uređaj dospio u njezino grlo, objašnjavajući to činjenicom da je te večeri konzumirala popriličnu količinu alkohola.

Također je izjavila kako se ne sjeća da je policajcima dala pismenu izjavu u kojoj je pisalo: "Smatram da je mislio da sam razgovarala s drugim dečkima...Uzeo je mobitel da vidi s kim sam razgovarala".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u pismenoj je poruci također pisalo i to da bi djevojka jednostavno bacila negdje mobitel i razbila ga da nije željela da ga njezin dečko vidi, umjesto da ga proguta.

Djevojka je svoju vezu s muškarcem opisala nestabilnom, budući im je "u početku bilo lijepo, no onda im je veza postala klimava".

Abell je također opisala i kako ju je dečko verbalno i fizički zlostavljao, ali da nikada o tomu nije obavijestila policiju te je s Gillom živjela sve do incidenta s mobitelom.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara