Muškarac u Velikoj Gorici ugrizao i metalnom šipkom napao policajca

32-GODIŠNJA žena iz Velike Gorice u ponedjeljak je, pola sata nakon ponoći zatražila intervenciju policije zbog suprugova maltretiranja. Bio je to početak prave drame.

Nakon što je policija stigla na mjesto događaja utvrđeno je da je muškarac došao kući u alkoholiziranom stanju te počeo suprugu nazivati pogrdnim imenima i prijetiti joj.

Kada je 35-godišnji muškarac uočio policijske služenike, počeo ih je vrijeđati i gurati prema vratima, pri čemu su mu oni naredili da prestane te da pođe s njima u policijsku postaju.

Nakon što se muškarac oglušio i nastavio, policijski su službenici bili prisiljeni uporabiti sredstva prisile, odnosno tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su ga pokušali privesti, muškarac se opirao te pri tomu ugrizao jednog policijskog službenika za kažiprst i palac lijeve ruke, nakon čega je iščupao metalnu šipku s postolja iznad ogledala u kupaonici, te udario policajca po ramenu i leđima.

Nakon što su ga ipak uspjeli svladati, muškarac je odveden u policijsku postaju, a liječnička je pomoć svim sudionicima pružena od strane HMP Velika Gorica.

Protiv muškarca će biti podnijete prekršajne prijave po Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji i Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira te kaznena prijava zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara