Na aerodromu u Stuttgartu Srbin ubio svoju suprugu

JUTROS je 31-godišnji srpski državljanin u zračnoj luci u Stuttgartu ustrijelio svoju 25-godišnju suprugu, također srpskog državljanstva, koju je pokušao spriječiti u namjeri da napusti zemlju, javljaju strane agencije.

Do pucnjave je došlo ispred šaltera za registraciju putnika za letove u inozemstvo nešto iza 6 sati ujutro, prema lokalnom vremenu. Iako je ženi pružena hitna medicinska pomoć, preminula je na mjestu događaja.

Muškarac je nakon pucnjave pokušao pobjeći, no policija ga je uhvatila na aerodromskom parkiralištu. Potom je priveden na policijsko ispitivanje.

Prema riječima svjedoka, muškarac je bio ljutit zbog činjenice da je žena željela otputovati. Njemačka policija je također potvrdila kako su razlozi napada osobne prirode.

Policijski očevid je u tijeku, te se u poslijepodnevnim satima očekuje više informacija o nesretnom događaju, kao i otkrivanje identiteta žrtve i počinitelja. DPA neslužbeno doznaje kako je muškarac bio žrtvin bivši suprug.

Prema informacijama koje je prikupio AP, žena je čekala u redu za letove prema Prištini na Kosovu, kad je muškarac u nju ispucao nekoliko metaka. Iako je jedan od metaka okrznuo mladića koji je stajao u blizini, on nije ozbiljnije ozlijeđen.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara