Na bebi iz Dagestana se pojavljuju reci iz Kurana

Na bebi iz Dagestana se pojavljuju reci iz Kurana

Tekst: Z.J.
Foto: apa

NA TIJELU bebe iz Dagestana pojavljuju se dijelovi Kurana. Sure, reci iz Kurana se na djetetu pojavljuju svaki ponedjeljak i petak i svaki put se radi o novim recima. Roditelji o tome nisu nikome govorili, dok se jednoga dana na tijelu njihova djeteta nije pojavila poruka "Pokažite moje znakove ljudima". Dijete je odbio uzeti hranu na Ramazan, i jelo je samo nakon vremena predviđenog za iftar, islamsku ramazansku večeru u prvi sumrak kojom se prekida dnevni post.

Od rođenja, na tijelu dječaka imena Ali Jakubov se pojavljuju poruke na arapskome pismu. Isprva su se pojavljivala samo slova, a kasnije su se počeli ispisivati dijelovi teksta, prenose Vesti navode dječakovih roditelja.

Reci ozdravili dječaka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprva smo vidjeli hematom na njegovoj bradi, ali nakon nekog vremena se pojavila riječ Allah, opisuje dječakova majka Madina. Na jednoj nozi dječaka stoji tekst "Alah je stvoritelj svih bića".

Aliju je nakon rođenja dijagnosticirana ishemija drugoga stupnja i dječja paraliza. Međutim, nakon što su se na njegovom tijelu počeli javljati znakovi, nakon liječničkog pregleda, svi su mu nalazi bili uredni.

Nakon što je vijest objavljena u medijima, velik broj dagestanskih vjernika pohodi kuću u kojoj je mali Ali, što je primoralo policiju da okruži kuću i zaštiti obitelj Jakubov.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara