Na biciklijadi na drniškom području poginuo Talijan

BICIKLIST koji je oko 11 sati pronađen mrtav na cesti Miljevci - Pakovo Selo na drniškom području, talijanski je državljanin Paolo Cerrai, potvrdio je Hini istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Dalibor Dukić, koji je obavio očevid na mjestu nesreće.

Cerrai (70) je s grupom talijanskih turista jučer stigao u hotelsko naselje "Solaris" kod Šibenika, a jutros je sudjelovao u biciklističkoj utrci prema Nacionalnom parku "Krka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prilikom povratka u Šibenik u zavoju kod zaseoka Donji Vlajići Cerrai je pao s bicikla i zadobio smrtonosne ozljede glave.

Dojavu o nesreći policija je primila telefonski oko 11 sati, nakon čega je na mjesto događaja došla ophodnja policijske postaje Drniš.

Ni policija, ni sudac Dukić, zasad nemaju informaciju o tomu kako se nesreća dogodila jer nitko od sudionika biciklijade nije vidio kako je Cerrai pao s bicikla.

Uzrok smrti trebao bi biti utvrđen obdukcijom koja će biti obavljena na Odjelu patologije Opće bolnice Šibenik gdje je, po nalogu istražnog suca, prevezeno tijelo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara