Na Biokovu puše olujni vjetar

Na Biokovu puše olujni vjetar
NA MAKARSKOM primorju puše bura olujne jačine, prosječnom brzinom od 70, a na udare i orkanskom brzinom od 150 kilometara na sat.

Zbog olujnog vjetra i dalje je u prekidu trajektni promet na liniji Makarska-Sumartin, na otoku Braču, na kojoj trajekti ne plove od jučer u 15 sati.

Jutros u 7 sati na najvišem vrhu na Biokovu, Svetom Juri zabilježeno je 16 stupneva Celzija ispod nule, što je najniža temperatura jutros izmjerena u Hrvatskoj, doznaje se od dežurnog tehničara na odašiljaču HRT-a na Biokovu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Makarskoj je u sedam sati izmjerena temperatura tek nešto viša od nule, 0,4 stupnja Celzija, izvijestila je Meteorološka stanica Osejava.

Na državnoj cesti D8 te na drugim prometnicama na makarskom području ima dosta slomljenog granja, pa se vozačima preporučuje opreznija vožnja, kažu u makarskom Centru za obavješćivanje,

Ujedno, na državnoj cesti D8 kod Baškog Polja i na Dupcima kod Brela, vozači trebaju voziti oprezno i smanjiti brzinu vozila zbog mogućih jakih bočnih udara vjetra, napiminje Nikša Vidoš, voditelj Centra za obavješćivanje.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara