Na Dan grada Hypo banka darivala Velikogoričane

PODRUŽNICA Hypo Alpe-Adria-Banke u Velikoj Gorici vrlo je aktivna u društvenom životu grada. Njezini djelatnici davali su tijekom čitave godine financijsku potporu raznim humanitarnim projektima, vrtićima, kulturnim društvima te Centru za socijalnu skrb.

Na dvogodišnjicu otvaranja podružnice i Dan Grada Velike Gorice Hypo Alpe-Adria-Banka upriličila je je "Dan otvorenih vrata" koji je trajao od 8 do 18 sati. Tijekom jutra štićenicima Centra za socijalnu skrb Velika Gorica u poslovnici Banke podijeljene su zimske jakne. Pomoć Centru postala je već tradicionalna, a sve u skladu s potrebama njihovih štićenika. Potom je u suradnji s Hrvatskom udrugom za školovanje pasa vodiča  jednoj građanki Velike Gorice uručen mobitel i  ček kojim su pokriveni troškovi hrane za godinu dana za njezinog psa vodiča. U vremenu od 13 do 15 sati svim Hypo limačima koji su došli u  podružnicu podijeljene su karte za kino projekciju crtanog filma "Garfield" u novouređenom Pučkom otvorenom učilištu, čiji je generalni sponzor također  Hypo Alpe-Adria-Banka.

Danas je najavljen i jedan događaj - Turopoljski badnjak. Naime, u podružnici Hypo Alpe-Adria-Banke u Velikoj Gorici će se 24.12.2004. prema starim turopoljskim običajima kitit bor, a članovi KUD-a Stari grad Lukavec će u novim nošnjama koje im je donirala Hypo banka izvesti splet božićnih pjesama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dražen Brodarić, voditelj podružnice Hypo Alpe-Adria-Banke u Velikoj Gorici istaknuo je kako su zadovoljni ostvarenim rezultatima u ovoj godini što im je i omogućilo da dio svojih prihoda odvoje za one potrebite u sredini u kojoj posluju. Broj žiro računa porastao je za 43%, a broj izdanih Visa business kartica za 140%. Plan instaliranja POS uređaja je gotovo 100% ispunjen, iako još ima prostora za ovaj proizvod. Štednja u Sektoru poslovanja s građanstvom je porasla 26,4%, a u Sektoru poslovanja s pravnim osobama procjena je da će porasti 10%. 

Od 01.12.2004. radi i bankomat Hypo Alpe-Adria-Banke u Zračnoj luci Pleso.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara