Na Facebooku se najviše komunicira na religijskim stranicama

Na Facebooku se najviše komunicira na religijskim stranicama

Screenshot: Facebook

ČINI se kako religijske stranice na Facebooku najviše navode korisnike i fanove da sudjeluju u raspravama i komentiraju objavljene postove.

Na globalnoj listi Facebook stranica na kojima fanovi imaju najviše interakcija, komentara i lajkova već duže vremena vremena vodi stranica Jesus Daily. Ona je dosad privukla preko 9,2 milijuna obožavatelja, a prošlog tjedan je na njoj zabilježeno čak tri milijuna interakcija. Samo jedna pogled na stranicu sugerira da gotovo svaka objava ima na desetke tisuća lajkova i tisuće komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da o religiji svatko ima nešto za reći, potvrđuje i podatak da su se među prve četiri stranice po interakciji fanova ugurale još dvije religijske stranice. Riječ je o Dios Es Bueno! stranici sa 4,3 milijuna fanova i 1,1 milijun interakcija, te stranici The Bible s 8,2 milijuna obožavatelja i jedan milijuna interakcija.

Među njih se ugurala samo jedna nereligijska stranica, a to je ona "pjevača" Justina Biebera koji je zasjeo na drugo mjesto s preko 36 milijuna obožavatelja i dva milijuna interakcija tjedno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara