Na groblju u Cetinju 500 ljudi na posljednji počinak ispratilo Filipa Kapisodu

Tekst: I.Kri.
Foto: Blic

NA STAROM groblju na Cetinju, uz nazočnost 500 prijatelja i poznanika te članova obitelji, danas je pokopan Filip Kapisoda.

Na sprovodu su najneutješniji bili članovi njegove obitelji, majka Ljiljana, otac Mirko te brat i sestra, Marko i Jana. Na sprovod je došao i brat njegova strica, poznati rukometaš Petar Kapisoda, te bliska Filipova prijateljica, poznata folk pjevačica Goga Sekulić.

Pripadnici beogradske elite nisu se pojavili

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Filipa su se bacanjem ruža na lijes oprostili i građani njegova Cetinja. Svi kafići pokraj kojih je prolazila tužna povorka, danas su u počast mladom životu bili zatvoreni, piše Blic. Na pogreb Filipa Kapisode nisu došli pripadnici beogradske elite s kojima se on posljednjih godina družio.

Prema posljednjim informacijama iz istrage, Filip je utorak navečer prvo svojoj djevojci Kseniji Pajčin pucao u glavu da bi potom i sebi oduzeo život hicem u usta. Navodno se mladi par, prije tragičnog kraja, posvađao te je Ksenija krenula prema vratima kako bi istjerala Filipa ili pobjegla iz stana.

Filip je izvadio pištolj, za koji nije imao dozvolu, te ubio pjevačicu, a potom i sebi završio život. Obdukcija tijela manekena Kapisode i pjevačice Ksenije Pajčin obavljena je na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara