NA HRVATSKOM NOVI ROMAN SOPHIE KINSELLA "ZNAŠ LI ČUVATI TAJNU?"

"Znaš li čuvati tajnu?", novi roman britanske spisateljice Sophie Kinsella, autorice trilogije o "šopingholičarki", objavljen je u hrvatskom prijevodu, u nakladi zagrebačke izdavačke kuće "OceanMore".ž

Roman "Znaš li čuvati tajnu?", koji je autorica objavila proljetos, najavljuje se kao romantična komedija o Emmi, 25-godišnjoj marketinškoj asistentici u velikoj korporaciji.

Obuzeta strahom od letenja i uvjerena da neće preživjeti, Emma usred turbulencija svoje pomno čuvane male tajne, koje skriva od dečka, roditelja, prijateljica i kolega, otkriva potpunom neznancu koji u zrakoplovu sjedi pored nje. Sve to ne bi bilo tako strašno da ga već sutradan ujutro ne susreće u uredu.

Sophie Kinsella, 32-godišnja bivša novinarka financijskog časopisa, proslavila se serijalom o šopingholičarki Becky - s knjigama "Tajni svijet jedne šopingholičarke", "Šopingholičarka u inozemstvu" i najnovijom "Shopaholic Ties the Knot". Posljednju iz tog niza izdavač "OceanMore" trebao bi uskoro objaviti pod naslovom "Šopingholičarka se udaje".

Iako se nije očekivalo da će Kinsella s knjigom "Znaš li čuvati tajnu?" ponoviti uspjeh šopingholičarke, taj je roman u ožujku ušao na britanski top 40 najprodavanijih knjiga i zadržao se na ljestvici dulje od šest mjeseci.

Knjigu je s engleskog prevela Ines Jurišić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara