Na Internet stranici Papina pohoda Hrvatskoj prigodne pjesme

NA SLUŽBENIM stranicama Papina pohoda Hrvatskoj (http://www.papa.hr/mp3.html) nalazi se 17 pjesama skladanih u tu svrhu, a ta je akcije pod nazivom "MP3 za Papu" pokrenuta na inicijativu Hrvatskog katoličkog radija.

Ideja je vodilja cijele akcije ravnopravna prezentacija svih novih skladbi te njihova distribucija (u mp3 formatu) na službenim stranicama Papina pohoda te ih na taj način učiniti što dostupnijim svim radiopostajama, ali i vjerenicima koji ih žele imati.

Budući da je većina autora i izvođača svoje skladbe načinila, ne iz komercijalnih, nego vjerskih pobuda, važno je napomenuti i činjenicu da se većinu pjesama neće moći kupiti na nekom originalnom mediju. Svi su autori ili njihovi predstavnici oduševljeno prihvatili ideju "MP3 za Papu", priopćeno je iz Glazbenog programa Hrvatskog katoličkog radija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među pjesmama se nalazi "Zahvalnica" u izvedbi Đanija Maršana, "Ivane Pavle II." Marka Perkovića Thompsona, "Hvala što on zemljom hoda" Radojke Šverko i vokalne skupine Rivers, "Oče, Ti si naš dom" Kvarnersko-istarskog band aida, "U čast Svetom Ocu" zadarski estradni umjetnici pjevaju za Papu i druge.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara