Na internetu uskoro braniteljski portal na kojem neće biti političara

UDRUGA hrvatskih branitelja liječenih od post-traumatskog stresnog poremećaja (UHBL-PTSP) "Tvrđava Knin", izvijestila je danas kako će se do kraja tjedna na internetu pojaviti novi web portal hrvatskih branitelja.

Predsjednik Mladen Milošević u priopćenju navodi kako će se branitelji na novom portalu moći družiti i iznositi svu svoju problematiku, te ističe kako branitelji ne žele "da se nikakva politika miješa u braniteljski portal jer to ne služi na čast nikomu, već samo šteti braniteljskoj populaciji".

"Hrvatskim braniteljima je dosta političkih prepucavanja na njihov račun, jer su oni upravo ti koji su omogućili slobodu svima u Domovini. Dosta je nekakvih lista i popisa Hrvatskih branitelja jer se takvim ispadima samo unosi nemir među one koji su istinski dali sve od sebe da danas uživamo u neovisnosti." - navodi Milošević u priopćenju.

Predsjednik udruge"Tvrđava Knin" također navodi kako će portal biti "sveobuhvatan i iznosit će sve domovinske vrijednosti od početka devedesetih pa sve do danas."

R.I.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara