NA OSJEČKOM SVEUČILIŠTU JOŠ 942 SLOBODNA MJESTA

Nakon prvog i drugog roka za upis na prvu godinu studija na osječkom Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera, na sveučilišne i stručne studije ukupno su upisana 3433 kandidata, a za treći upisni rok ostala su slobodna 942 mjesta.

Po podacima Rektorata Sveučilišta, na drugom upisnom roku ukupno je bilo prijavljeno 1750 pristupnika, razredbeni prag prešao je 1231 kandidat, što čini 70,3 posto prolaznosti, a ukupno je u drugom roku upisan 921 pristupnik.

Na sveučilišnim dodiplomskim studijima u drugom je roku upisano 588 pristupnika, a ostalo je 477 slobodnih mjesta, od kojih za studij uz potporu Ministarstva znanosti i tehnologije samo na Strojarskom i Prehrambeno-tehnološkom fakultetu.

Slobodnih mjesta ima na Građevinskom, Strojarskom, Poljoprivrednom, Prehrambeno-tehnološkom, Ekonomskom, Pedagoškom i Pravnom fakultetu te Odjelu za matematiku, ali je riječ o studijima za osobne potrebe, studijima za strane državljane i izvanredne studente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na dislociranim sveučilišnim studijima u Vinkovcima u drugom je upisnom roku upisano 48 pristupnika, a za upis je preostalo još 57 slobodnih mjesta.

Na stručne dodiplomske studije u drugom su roku upisana 234 pristupnika, a ima još 375 slobodna mjesta, od kojih 14 za studij uz potporu Ministarstva na Poljoprivrednom fakultetu.

Na dislocirane stručne studije u Vukovarsko-srijemskoj županiji u drugom je roku upisano 40 pristupnika, a za treći upisni rok ostala su još 33 slobodna mjesta, od kojih je jedno mjesto za studij uz potporu Ministarstva na dislociranom studiju Građevinskog fakulteta.

(Hina) ivuč dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara