Na Pantovčak u petoj brzini: Niko Pulić bit će Vidoševićev službeni vozač

Na Pantovčak u petoj brzini: Niko Pulić bit će Vidoševićev službeni vozač

Tekst: J.C.
Foto: nikopulic.com

NIKO PULIĆ, trostruki europski prvak u brdskim trkama, bit će službeni vozač Nadana Vidoševića u predsjedničkoj kampanji, potvrdila je za Dubrovački vjesnik voditeljica i glasnogovornica Vidoševićevog Glavnog stožera Martina Sokač Saraga.

"Točno je, idemo s pobjednikom do pobjede, a podrobnije o Nikinoj i ulozi svih članova Izbornog stožera Nadana Vidoševića reći ćemo uskoro pri javnom predstavljanju Stožera", rekla je Saraga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Niko Pulić je potvrdio kako će Vidoševića u narednim mjesecima razvoziti po Hrvatskoj. S nezavisnim predsjedničkim kandidatom ga, kako kaže, veže dugogodišnje prijateljstvo, a predlagao mu je da se kandidira za predsjednika još 1999. godine.

"Nadana Vidoševića sam zbog funkcije u Hrvatskoj gospodarskoj komori uvijek zvao 'predsjedniče'. Kad su bili predsjednički izbori 1999. godine rekao sam mu: 'Moje su vozačke rukavice i vozilo spremni ! Kad krećemo u predsjedničku kampanju pa da budeš i pravi predsjednik'", kazao je Pulić i zaključio kako je ponosan što ima priliku sudjelovati u Vidoševićevoj kampanji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara