Na putu do policije pronašao lopova i ukradeni automobil

ZAHVALJUJUĆI sreći i upornosti vlasnik noćas ukradenog automobila uspio je vratiti svoj "peugeot 206", nakon što ga je zapazio na cesti dok je krađu išao prijaviti policiji.

Ubrzo nakon što se 22-godišnji vlasnik ponovno dočepao svog ukradenog limenog ljubimca policija je u obližnjem grmlju pronašla i skrivenog lopova, uhitila ga i odvela u postaju.

Nestanak svog automobila, parkiranog u Zubovačkoj ulici u Susedgradu, 22-godišnjak je primjetio noćas, nešto iza ponoći.

Vozeći se s majkom prema policijskoj postaji kako prijavio krađu mladić je opazio automobil koji je sličio njegovom. Sustigavši ga na križanju Aleje Bologne i Ulice Medpotoki razočarao se shvativši da nije riječ o njegovom "peugeotu".

No, nekoliko trenutaka kasnije osmjehnula mu se sreća. Između naselja Gajnica i Vrapča naletio je na lopova u ukradenom automobilu. I dok je majka o sretnom pronalasku telefonom obavijestila policiju mladić je pratio lopova koji je, shvativši da je otkriven, "peugeot" ostavio u Ulici Prigornica i dao se u bijeg.

Na mjesto događaja ubrzo je došla i policijska ophodnja koja je 28-godišnjeg lopova pronašla skrivenog u obližnjem grmu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara