Na sud priveden mladić koji je s čekićem ubio svoju majku

Foto: Andrije Lučić / Cropix

POLICIJA je riješila slučaj ubojstva 40-godišnje Divne Morić koju je u bakinoj kući čekićem ubio njezin 20-godišnji sin Dino Sakić.

Ubojstvo se dogodilo 26. veljače u obiteljskoj kući u Stankovcima, kada je nakon kraće svađe mladić šakom udario majku koja je pala na pod te ju je potom pet puta udario čekićem.

Sin je šest dana spavao u sobi pokraj mrtve majke

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policajci su prošle nedjelje dobili dojavu o nestanku Divne. Istragom se utvrdilo da je Dino, nakon ubojstva majke, počistio kuću kako bi prikrio tragove, a majčino tijelo stavio u spavaću sobu te šest dana spavao u susjednoj sobi.

Prije napuštanja bakine kuće, majčino mrtvo tijelo je prebacio u cisternu s vodom. U Trogiru je za 21 tisuću kuna prodao majčinu zlatninu, a novac je potrošio na kockanje, kladionicu i noćni provod. Iz policije kažu kako je baš takav način života bio razlog svađe s majkom koja nije podržavala niti njegovo društvo.

I ranije sin bio prijavljivan zbog nasilja nad majkom

Šef zadarske kriminalističke policije policije Gašpar Begonja je kazao da je Šakić često bio prijavljivan zbog premlaćivanja majke. U utorak se predao policiji, nakon što mu je baka rekla da ga traže zbog majčina nestanka. Nakon 30-satnog ispitivanja je priznao ubojstvo. Ubojica je danas u popodnevnim satima doveden istražnom sucu zbog teškog ubojstva. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara