Nacional otkrio zagrebačke bordele

Nacional otkrio zagrebačke bordele

HRVATI godišnje na prostituciju potroše 350 milijuna kuna. Prosječna cijena seksualnih usluga iznosi oko 600 kuna. Nacionalov istraživački tim otkrio je lokacije i cijene na kojima se u Zagrebu pružaju seksualne usluge.

Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, u Hrvatskoj se godišnje u pružanju raznih vrsta seksualnih usluga obrne oko 300 milijuna kuna. Policija raspolaže podatkom da se "najstarijim zanatom na svijetu" u našoj zemlji bavi oko 2000 osoba.

Klijentela dubljeg džepa svraća u noćne barove "Columbia" na adresi Kruge 48 i "Wiener cabaret" na zagrebačkom velesajmu u Andrićevoj 12, koji je u zagrebačkim diplomatskim krugovima poznat po klasičnom tipu zabave s djevojkama. Cjelonoćni provod u "Wiener cabaretu" može dostići cijenu i do 2000 kuna, što uključuje seksualne užitke s nekom od plesačica. Sat seksa stoji 600 kuna.

U "Columbiji", koja je po svojoj usluzi poznata i izvan Zagreba, posjetitelja jedna noć košta 1000 kuna, 1 sat 600 kuna, a pola sata seksa 400 kuna. Prema Nacionalovom izvoru, u ovom night baru plesale su i dvije Playboyeve zečice, od kojih je jedna "prirodna", a jedna sa silikonskim grudima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati političari, suci, obavještajci i poslovni ljudi najčešće izabiru bordel "Danijela" koji se nalazi u Mlinovima 32, tik do poznatog zagrebačkog restorana "Okrugljak". Cijena jednog spolnog odnosa u dobro uređenom ambijentu posjetitelja košta od 750 do 1500 kuna, ovisno o količini popijenog pića i statusu mušterije. U cijenu je uključena sauna, tuš kabina i korištenje jacuzzija. U tzv. kozmetičkom salonu "Danijela" usluge pruža 6-7 domaćih cura, a povremeno im se pridruže prodavačice ljubavi iz Slovačke, BiH i Srbije.

"Danijela" ima ispostavu u centru grada, u Petrinjskoj 5, preko puta policije.

Kada je u pitanju hotelska prostitucija spominju se hoteli "Laguna" u Kranjčevićevoj 29 i hotel "Phoenix" u Sesvetama. Cijena spolnog odnosa po satu stoji od 600 do 800 kuna. U "Laguni" su svodnici izbjegli Vukovarci, a rade uz pomoć recepcionara i taksista.

Ulična prostitucija također cvate. Glavne lokacije na kojima ordiniraju domaće prostitutke tridesetih i četrdesetih godina su Gajeva ulica, Marulićev trg, i potez Botanički vrt-Glavni kolodvor. Neke djevojke rade samostalno, a neke imaju svodnika. Najniža cijena potpunog seksualnog odnosa košta oko 300 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara