Najbolja prijateljica nestale Australke: Perković mi je sumnjiv zbog izjava

Najbolja prijateljica nestale Australke: Perković mi je sumnjiv zbog izjava

TARA REYNOLDS, najbolja prijateljica nestale Australke Britt Lapthorne te Brittina obitelj ljuti su zbog intervjua Ivice Perkovića u kojemu on tvrdi kako je ona previše slobodna a možda i promiskuitetna.

Naime, Ivica Perković, u čijem je obiteljskom smještaju odsjela mlada Australka, a koji je bio nekoliko puta na policiji na obavijesnim razgovorima, izjavio je u intervjuu za Jutarnji list kako se nitko od njenih prijatelja nije zabrinuo što se ona jutro nakon tulumarenja nije pojavila u sobi, te da to dovoljno govori o njoj samoj. Dodao je kako je u namjeri da pomogne razgovarao s ljudima iz hostela u kojima je odsjedala prije nego je stigla u Dubrovnik, te da se većina njih mlade Australke sjeća kao vrlo ljubazne, jako otvorene pa čak i promiskuitetne osobe. Perković je rekao i kako se tijekom svog boravka u Sarajevu toliko napila da nije znala za sebe, a i da nije prvi put da je nestala na neko vrijeme. Prije nego što je ovo sve naveo Perković je kazao da se s njom vidio samo jednom u hostelu.

"On je meni sumnjiv"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, obitelj i njena najbolja prijateljica razočarani su njegovim izjavama pogotovo zato što ju nije uopće poznavao, a to i sam priznaje.

"Vrlo sam ljuta i uznemirena zbog njegovih izjava. Prvo kaže da ju uopće ne poznaje, a zatim iznosi ove ružne pretpostavke o njenoj promiskuitetnosti. Meni je on vrlo, vrlo sumnjiv upravo zbog toga" - rekla je Tara Reynolds, prenose australski mediji, koja je danas otputovala iz Dubrovnika za London gdje živi.

H.A.
Foto: Index/Facebook

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara