Najveća Appleova konferencija WWDC odbrojava minute do početka

ODBROJAVAJU se zadnje minute do službenog početka jedne od najzanimljivijih informatičkih konferencija na svijetu - Apple Worldwide Developers Conference.

Za nekoliko minuta Steve Jobs obratiti će se svim okupljenim Macovcima koji se nalaze u San Franciscu i i petodnevna informatička revolucija može započeti. No, ono što će ovu konferenciju učiniti posebnom svakako je dugoočekivani i dugonajavljivani novi iPhone, iako ovo nije službeno potvrđeno od strane Applea svi se nadaju novom 3G modelu. Tri glavne teme cijele konferencije bit će, naravno, iPhone, Mac i IT.

Kako se radi o konferenciji prvenstveno namijenjenoj developerima, zasigurno će biti riječi o razvojnom putu OS X-a, kako onog namijenjenom računalima (OS X Leopard) tako i o onom namijenjenom iPhoneu (OS X iPhone).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apple je poznat po tome što velike stvari drži u tajnosti do posljednjeg trenutka pa je tako i na ovoj konferenciji gdje se mnogi nadaju barem proviriti u novi Mac OS X kojeg već od milja zovu "Snow Leopard". Pretpostavlja se da će prvi developers built "Snow Leoparda" biti prezentiran upravo na WWDC-u. Preostaje pričekati još neko vrijeme kada se teme konferencije počnu odvijati što ćemo naknadno popratiti.

V.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara