Najveći notebook centar preselio u novi prostor

MIKRONIS notebook centar otvorio je novi prostor u Zagrebu, na adresi Nova cesta 166. Pred više od stotinjak uzvanika i poslovnih partnera svečanu vrpcu prerezali su šefovi najvećih informatičkih kompanija: Bill Gates (Microsoft), Steve Jobs (Apple), Samuel J. Palmisano (IBM), Bob Wayman (HP). Dakako, ova četvorica vodećih ljudi informatičke industrije, nisu fizički bili prisutni u Zagrebu, no glumci koji su bili pod maskama tih ljudi, željeli su pokazati status koji Mikronis ima na tržištu prodaje prijenosnih računala u Hrvatskoj.

Tvtka Mikronis je 2004. prodala ukupno 3.183 prijenosna računala, što iznosi oko 10% od ukupnog broja prodanih prijenosnika u Hrvatskoj prošle godine, koji je prema neslužbenim podacima iznosio 33.850 komada. Najveći udio u prodanim prijenosnicima u drži IBM-ova serija ThinkPad.

Mikronis kao najveći notebook centar u Hrvatskoj specijaliziran je za prodaju prijenosnih računala i dodatne opreme vodećih svjetskih proizvođača kao što su IBM, HP, Compaq, Toshiba, DELL Fujitisu-Siemens, NEC, ACER.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za dobivanje povjerenja velikog broja malih i srednjih IT tvrtki kao i pojedinačnih kupaca svakako je zaslužna dobra simbioza trvrtki Mikronis i Zel-Cos u smislu kvalitetnog rada i profesionalnog pristupa poslu." – izjavila je prilikom otvorenja direktorica tvrtke Mikronis, Gordana Puhelek.

"Kao najvažniju konkurentnu prednost smatramo našu snažnu usmjerenost prema korisnicima, ali ne na bazi tradicionalnog kupoprodajnog odnosa, već na uspostavi i njegovanju trajnih veza, temeljenih na međusobnom povjerenju i uvažavanju. Mi, u Zel-Cos d.o.o., gledamo korisnike naših usluga kao našu najveću vrijednost i u svakodnevnim kontaktima nastojimo tu vrijednost povećati" - izjavio je Dubravko Puhelek.

Obje firme zapošljavaju ukupno 25 stručnjaka, od kojih su većina prošli školovanje i seminare po svim IBM trening centrima diljem Europe, te tako stekli certifikate i diplome kojima dokazuju široko tehničko znanje o određenim tehnologijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara