Nakon automobilske potjere po Zagrebu, od policije se pokušao sakriti u hotelskom zahodu

ZAGREBAČKA policija ovaj vikend imala je potjeru za pijanim 28-godišnjakom koja je počela automobilskom jurnjavom od Mažuranovićevog do Svačićevog trga, a završila trkom do zahoda hotela Westin u ulici Kršnjavog. 

Naime, u nedjelju oko 6 sati ujutro, policijska ophodnja uočila je vidno alkoholiziranog 28-godišnjaka koji je teturajući izlazio iz noćnog kluba na Mažuranovićem trgu. Uspio je doći do svog automobila Audi Q7 te ga pokrenuti. Nakon toga kreće automobilska potjera, s obzirom da se "pijani vozač" nije zaustavljao na svjetlosne i zvučne signale.

Ubrzo mu je bilo jasno kako neće uspjeti pobjeći policijskim automobilima te je automobil zaustavio na Svačićevom trgu i dao se u bijeg. No, potjera je kratko trajala, sve do obližnje ulice Kršnjavoga gdje se bjegunac ušavši u hotel Westin zatvorio u zahod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema zapisniku iz PU zagrebačke nije se dao lako uhititi te je pružao otpor, koji je, kako kažu brzo svladan. Stavljene su mu lisice te je doveden u policijsku stanicu na prekršajnu obradu i triježnjenje.

I.Ć.
Foto: Index (Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara