Nakon porno filma, Šaru potresa skandal s fotografijama razgolićenih studentica

STUDENT druge godine Filozofskog fakulteta pronašao je fotografije svoje kolegice na njenom računalu, te ih, budući su mu bile "zanimljive", odlučio podijeliti s ostalim stanarima Doma.

Studentica doma Dr. Ante Starčevića prijavila je kolegu Studentskom centru, te navela da je hakirao njezino računalo i proširio njene privatne fotografije mrežom. Naime, fotografije pod imenom "Adrijana" prikazivale su striptiz dviju djevojaka u različitim seksi pozama, pa je "kolega" očito želio fotografije podijeliti s ostalim stanarima Doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nisam hakirao njezin kompjuter, nego sam fotografije našao unutar mreže i porukom obavijestio sve stanare da ih mogu pogledati u share fileu. To je sva moja krivica" - kazao je za Jutarnji list student.

Slučaj je za Jutarnji komentirao i sociolog Igor Filajdić koji je kazao kako se čini da je objavljivanje tzv. frapantnih situacija postalo trend u Hrvatskoj.

"Slučaj Severinine snimke tjednima je bio broj 1 u medijima pa je logično da takav društveni fenomen ima neki nastavak. Slavne osobe spremne su na lažne ili istinite napade, ali kada anonimci počinju napadati anonimce, to postaje problematično." - komentirao je Filajdić.

Arhivska fotografija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara