Nakon što je godinama odbijao pozive, Milanović u nedjelju gostuje kod Stankovića

Nakon što je godinama odbijao pozive, Milanović u nedjelju gostuje kod Stankovića

Screenshot: YouTube

ALEKSANDAR Stanković u nedjelju će u emisiji Nedjeljom u 2 ugostiti premijera Zorana Milanovića, objavljeno je na Facebook stranici spomenute emisije.

Ovo gostovanje je posebno zanimljivo zbog činjenice što Milanović već godinama odbija sjesti u stolac nasuprot Aleksandra Stankovića, na što je ovaj voditelj više puta upozoravao.

Tako je još krajem 2013. godine Stanković u emisiji komentirao da su Milanoviću gostovanja odgovarala kad je bio u oporbi.

"Premijer Milanović dvije godine odbija pozive za dolazak u emisiji; prije nego što je postao premijer gostovao je četiri puta", konstatirao je tada Stanković nabrojivši i ostale tadašnje članove Vlade i oporbe koji gostovanja odbijaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Krajem rujna 2014. godine Stanković je još jednom prozvao premijera.

"Zbog mnogobrojnih upita nakon nedjeljne emisije imam potrebu pojasniti što s izjavom da ćemo u novoj sezoni premijera zvati svaki tjedan. Nikakav medijski reket nećemo provoditi prema premijeru već ćemo mu svaki tjedan slati pristojnu molbu da se odazove u emisiju.", napisao je Stanković.

"Naime, u ove tri godine 6 ili 7 puta smo zvali premijera i on je uvijek odgovarao da nema vremena. Ne vjerujem u takav odgovor već smatram da premijer izbjegava doći u Nedjeljom u dva. Zašto - ne znam.", rekao je Stanković.

"Uglavnom, s vremena na vrijeme ćemo vas obavijestiti što nam je premijer odgovorio sve dok ne dobijemo razumno objašnjenje njegovog izbjegavanja. Predsjednik Vlade nema obavezu odazvati se u najgledaniji politički talk show u Hrvatskoj, ali ima obavezu navesti svoje razloge.", poručio je u rujnu 2014. godine Stanković.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara