Nakon trostrukog ubojstva okončana višesatna drama u Italiji

POSLIJE gotovo deset sati terora uhićenjem ubojice u malom mjestu Bogogno, pokraj Novare, gdje je 54-godišnji Angelo Sacco pucajući sa svoga prozora ubio tri i ranio devet osoba, završio se u noći na utorak događaj koji je uzbudio cijelu Italiju.

U stan Angela Sacca upali su karabinjeri specijalci pošto je prethodno isključena struja u cijelom mjestu, koje je bilo u potpunom mraku, te ga uhitili.

Kako je sam poslije uhićenja izjavio, pucao je puškom na svakoga koji se približavao jer su mu prema sudskoj odluci "htjeli oduzeti stan".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sacco, koji je radio kao informatičar u Vareseu, najprije je ubio geometra Claudija Morsuilla (39), kojem je sud u Novari dao u zadaću da izvrši vještačenje stana zbog sudske ovrhe.

Zatim je smaknuo Giampiera Cossua (30), karabinjera iz Bogogna, a onda slučajnog prolaznika Giovannija Paracchinija (45) iz mjesta Borgomanero pokraj Novare.

Pucao je također prema automobilima u prolazu, kao i prema karabinjerima koji su stigli u ponedjeljak predvečer do njegove kuće, ranivši iz svoje lovačke puške devet osoba, od kojih je šest karabinjera.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara