Naletio automobilom na brklju pružnog prijelaza, a potom se potukao s policajcem

NOĆAS oko 3,45 sati, na području Novog Zagreba, u Mrkšini, kod pružnog prijelaza Sveta Klara, nakon što je osobnim automobilom marke BMW 320 I, zagrebačkih registracijskih oznaka, naletio na brklju prijelaza, 30-godišnjak se potukao s policajcem, izvijestila je PU zagrebačka.

Kako navodi policija, kad su nakon dojave 40-godišnjeg zaposlenika Hrvatskih željeznica, o tome da je vozač BMW-a naletio na spuštenu brklju pružnog prijelaza, stigli na mjesto događaja, vozača ondje nisu zatekli.

Tijekom obavljanja obavijesnog razgovora sa 40-godišnjakom koji je i uputio dojavu policiji, na mjesto se događaja BMW-om vratio osumnjičeni 30-godišnjak te počeo vrijeđati policijske službenike, a jednog je i tjelesno napao.

Tada su nad njim uporabljena sredstva prisile i sredstva za vezivanje. Tijekom vezivanja uspio je rukom i nogom udariti dvojicu policijskih službenika. U incidentu su policajac i osumnjičeni 30-godišnjak lakše ozlijeđeni.

Policija navodi kako je osumnjičeni 30-godišnjak doveden u službene prostorije  te će nad njim biti provedene odgovarajuće obrade.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara