Napad sjekirom u zagrebačkoj Dubravi

29-GODIŠNJI Robert S. jučer je na terasi jednog kafića u Dubravi napao i sjekirom po glavi udario svog vršnjaka Damira P, priopćila je PU zagrebačka.

Dva su muškarca već otprije bili u zavadi i imali nekoliko fizičkih obračuna. Kao uzrok ovog napada navodi se fizički napad na Roberta S, dan prije ovog incidenta. Naime, Roberta je napala i pretukla skupina nepoznatih osoba, a on je to doveo u vezu sa svojim starim neprijateljem i odlučio se osvetiti.

Stoga je uzeo građevinsku sjekiricu i krenuo u potragu za Damirom po kafićima na području Dubrave. Kad ga je primijetio na terasi jednog kafića u društvu prijatelja, izvadio je sjekiru i udario ga njome po glavi. Lakše ozlijeđeni Damir pobjegao je s mjesta događaja, a Robert je nakon toga istom sjekirom počeo udarati po njegovom BMW automobilu zagrebačkih registracijskih oznaka, nakon čega se i sam udaljio s mjesta događaja.

Ozlijeđenom Damiru pružena je pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava, a Robert je doveden u Jedinicu za zadržavanje i prepratu za noćni odmor gdje će biti zadržan do početka kriminalističke obrade. Protiv njega će vjerojatno biti podignuta optužnica za pokušaj ubojstva. 

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara