Naručeni napad na solinsku četrnaestogodišnjakinju

SOLINSKA osmašica naručila je napad na svoju razrednu kolegicu, a cijeli incident odigrao se prošlog ponedjeljka, javlja Slobodna Dalmacija.

Osnovna škola "Vjekoslav Parać" u solinskom naselju Sveti Kajo u ponedjeljak je oko 16.30 bila poprište pravog učeničkog obračuna. Petnaestogodišnja napadačica koja je naručena čak iz splitskog naselja Visoka, udaljenog dobra tri kilometra, udarila je četrnaestogodišnju odlikašicu kojoj je pritom priuštila kontuziju brade. Potonju je otac prevezao u KBC Split, a tamo joj je pružena prijeko potrebna liječnička pomoć.

On je siguran u naručeni napad pa je objasnio kako je cijela priča počela čitavih sedam dana ranije. Tada se njegova kći porječkala sa svojom školskom kolegicom koja joj je tom prilikom prilijepila pravu pljusku. Iako je ona neusporedivo snažnija od napadnute, takvo što je nije omelo da ostvari svoj naum.

Otac brine što će biti kada kćer krene u srednju školu na jesen

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kada je o svemu tome napadnuta obavijestila svoga oca, on je odmah nazvao majku razbijačice. Time je snagatorica naravno bila isprovocirana pa je angažirala svoju kompanjonku iz Splita.
Otac veli da su njegovu kćer namjeravale napasti ispred same crkve, ali kada su u nedjelju zamijetili njega - odmah su odustale.

Potom je uslijedio spomenuti napad dan poslije, što je sam otac prijavio policiji. Brižni tata logično strepi i pita se što će biti s njegovim djetetom kada ova krene u srednju školu naredne jeseni.

Napadačica s Visoke već je poznata policiji. Žrtva je obiteljskog nasilja, dijete je rastavljenih roditelja, a i uhvaćena je u krađi kozmetike u jednom trgovačkom centru na području Splita.

Ig.M.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara