Nasilna i patološki ljubomorna osoba: U potragu za odbjeglim bolesnikom s Raba uključili i dron

Nasilna i patološki ljubomorna osoba: U potragu za odbjeglim bolesnikom s Raba uključili i dron

Foto: nestali.hr

POLICIJA i dalje intenzivno traga za odbjeglim Dragom Babićem, pacijentom koji je pobjegao iz Psihijatrijske bolnice u Kamporu na Rabu, a koji je prije sedam godina pokušao ubiti i pucao u glavu tada 19-godišnjoj Aniti Šalov. Nikada mu nije suđeno jer je sud zaključio da je "procesno nesposoban". 

Njegov nestanak prijavljen je 22. lipnja, a nakon što mu policija nije uspjela ući u trag, preko svoje službene stranice zamolili su građane za pomoć u pronalasku opasnog muškarca.

rago Babić rođen je 6. studenoga 1953. u Tesliću, u Bosni i Hercegovini. Srednje je tjelesne građe, prosijed je i ima kestenjaste oči. Riječ je o teže pokretnoj osobi, koja otežano govori, a u trenutku nestanka imao je narančastu majicu, kratke sivo-smeđe hlače i plave tenisice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građane policija poziva da se, ako imaju informacije o Babiću, jave na telefon 192, najbližoj policijskoj postaji ili na mail primorsko-goranska@policija.hr. Isto tako, na profilu nestale osobe Drage Babića građani mogu pronaći obrazac putem kojeg mogu dojaviti informacije o nestalom, a sva korisna saznanja mogu dojaviti anonimno.

U potragu za Babićem uključili su se i zaposlenici Psihijatrijske ustanove, ali i HGSS, a bolesnika traže i dronom.

Obitelj djevojke koju je 2009. godine pokušao ubiti opisuje ga kao nasilnu i patološki ljubomornu osobu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara