Nasilnik u Benkovcu pretukao djecu koja su se polijevala vodom

Tekst: F.M.
Foto: Ilustracija


STARIJI muškarac iz Benkovca navodno je pretukao šestero djece, i to zato što su mu se na gradilištu polijevala vodom. Jedno od djece zadržano je u bolnici, više roditelja krenulo je tražiti nasilnika, ali ga na sreću nisu uspjeli pronaći.

Jedan od roditelja ispričao je kako je njegovu dvanaestogodišnju djevojčicu, koja ima problema sa štitnjačom, stariji nasilnik napao nakon škole, kad su se djeca polijevala vodom nakon završetka škole. Odmah ju je udario u lice, a kasnije ju i na podu udario nogom, rekao je za Večernji list.

Otac je ispričao kako je krenuo tražiti nasilnika, ali ga nije našao. Smatra da je možda i bolje tako jer mu se, rekao je, jako teško smiriti. Slično je ispričao i drugi roditelj, čiji je sin nakon dolaska kući rekao da ima jaku glavobolju i odmah zaspao. I on je krenuo tražiti napadača, kojeg osobno zna, ali ga nije pronašao. Nada se da će policija odraditi svoj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač demantira iskaze djece

Milivoj Došen, nasilnik protiv kojega je podignuta kaznena prijava u PU zadarskoj, ima drukčiju verziju priče. Djeca mu, kaže, već godinama dolaze na gradilište i polijevaju vodu. Danas mu je nakon škole došlo na desetke djece, a on ih je samo rastjerao.

Nije ih tukao, ne zna je li neko dijete palo, ali uvjeren je da ga se za premlaćivanje optužuje kako bi se od njega izvukla odšteta.

Jedan od učenika ispričao je kako su djeca čekala autobus pored gradilišta, a dio njih se polijevao vodom. Odjednom je, priča, došao čovjek kojeg nikad prije nije vidio i udario ga u glavu iako se uopće nije polijevao. Pao je na pod i vidio kako muškarac udara i nokautira i drugog dječaka. Kasnije je čuo kako je jednu djevojčicu prvo udario šakom, pa onda nogama kad je bila na podu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara