Natascha Kampusch trudna s otmičarom?

18-GODIŠNJA Austrijanka Natascha Kampusch, oteta prije osam godina, navodno je trudna, a otac njenog djeteta je otmičar, koji je počinio samoubojstvo nakon što je pobjegla, 44-godišnji Wolfgang Prikopil, tvrdi njemački Berliner Zeitung, a prenosi Daily Mail.

Berliner Zeitung tvrdi kako je informaciju saznao od pouzdanog izvora bliskog istrazi, no glasnogovornik tamošnje policije takve navode ne želi niti potvrditi niti demantirati.

Glasine o trudnoći raširile su se nakon što je djevojka priznala kako žali za otmičarem, te kazala kako ne želi govoriti o intimnim detaljima njihove veze jer "to nikoga ne treba biti briga".

"On je bio dio mog života, i osjećam neko žaljenje za njim. Možda ću jednog dana nekome otkriti intimne detalje, a možda i neću. Moja intima je moja stvar" - kazala je Natascha. Policija vjeruje kako je ona bila tretirana kao seksualna robinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama tamošnje policije djevojka je priliku za bijeg iskoristila dok je usisavala otmičarov automobil, a on joj je u jednom trenutku okrenuo leđa i pričao na mobitel.

Otmičar je svoju žrtvu punih osam godina držao u prostoriji veličine 3 x 4 m koja je nalikovala pravoj tamnici, objavila je policija koja je prema opisu žrtve našla to skrovište. Natascha Kampusch, oteta s deset godina, cijelo je vrijeme bila posve izolirana od vanjskog svijeta. Smjela je povremeno, ali vrlo malo čitati i katkad gledati televiziju.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara