Natko Bilić imenovan direktorom arhitektonskog studija 3LHD

MEĐUNARODNO priznati arhitektonski studio 3LHD, osnovan 1994. godine u Zagrebu, imenovao je za direktora Natka Bilića, koji će biti zadužen za poslovno upravljanje tvrtkom. Natko Bilić, donedavno vodeći čovjek tvrtke Printel d.d., zadužen za organizaciju poslovanja i upravljanje prodajom i marketingom, studirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu.

Usavršavao se na brojnim stručnim seminarima iz područja marketinga, komunikacije i programskih rješenja za upravljanje tvrtkom. Arhitektonski studio 3LHD, čiji osnivači su arhitekti – partneri: Saša Begović, Marko Dabrović, Tanja Grozdanić i Silvije Novak, tijekom deset godina postojanja realizirao je seriju projekata u Hrvatskoj i inozemstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekti su nagrađivani najvažnijim hrvatskim i internacionalnim nagradama, od kojih su najznačajnije AR+D Award, svjetska nagrada za mlade nadolazeće arhitekte; američka I. D. Award (2003.); hrvatske Viktor Kovačić (2001.) i Vladimir Nazor (1999.), te priznanja Piranesi i Bauwelt. Studio 3LHD autor je hrvatskog paviljona na EXPO-u 2005. u Japanu, pod nazivom Kap vode, zrno soli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara