Navijači Dinama opljačkali benzinsku pumpu u Taboru

Navijači Dinama opljačkali benzinsku pumpu u Taboru

DEVETNAEST pijanih i agresivnih navijača Dinama opljačkalo je danas benzinsku stanicu na povratku kući, javljaju češki mediji.

Pljačka se dogodila nešto iza 14 sati kada su pijani mladići upali u benzinsku na autocesti nedaleko od Tabora i odbili platiti račun.

"Uzeli su cigarete, pivo, kolačiće, igračke, pa čak i kondome. Nisu reagirali kada ih je prodavačica zatražila da plate, nego su samo otišli i pritom se 'sprdali'", kazao je glasnogovornik policije u Taboru Miroslav Doubek, a prenose Aktualne.cz. Nakon toga, ispričao je, zaposlenici benzinske pozvali su policiju u pomoć.

"Policajac je zaustavio oba kombija sa pijanim navijačima pred izlaskom sa parkirališta benzinske pumpe. Prisustvo naoružanih snaga smirilo je alkoholizirane putnike", kazao je glasnogovornik, te dodao da su im zatim svima uzeli podatke, a jedan od njih je morao platiti račun.

Česi s gađenjem o BBB-ima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češka policija je jučer nakon obračuna navijača Dinama, Bad Blue Boysa i navijača praške Sparte, što je završilo bacanjem boca i na policiju, privela preko tristo osoba a s prijavom je završilo njih stotinu. Mediji u toj srednjoeuropskoj državi naprosto su zgroženi njihovim dolaskom i pustoši koju su za sobom ostavili.

“Hrvatsko zlo prošlo je kroz metropolu” naslov teksta o sinoćnjem incidentu na zadnjoj stranici tabloida ŠIP, koji tvrdi da Prag ne pamti takve strašne incidente povezane s bilo kojim sportom. BBB-e su oslovili sa “horda zvijeri pod imenom Bad Blue Boysi”, čija je žrtva bio i nevini ruski turist kojeg su premlatili bez vidljivog razloga.

Razulareni Boysi završili su i na naslovnici političkog dnevnika Dens, koji je naglasak stavio na nacističko salutiranje hrvatskih navijača.

A.B.
Foto: Aktualne.cz

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara