Navijači Željezničara bacali bombe

U NEREDIMA koji su, prije i poslije nogometne utakmice Žepče-Željezničar, radili navijači Željezničara ozlijeđena su četiri policijska službenika.

D.M. i P.Č. iz Zenice ozlijeđeni su sinoć oko 21.10 sati nakon što je J.Đ. aktivirao eksplozivnu napravu na Kamberović polju u Zenici, prenosi Pincom.info.

Bombu su aktivirali navijači nogometnog kluba Željezničar koji su se vraćali iz Žepča nakon utakmice Željezničar-Žepče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radom na terenu došlo se do saznanja da su eksplozivnu napravu bacile osobe koje su se vozile u automobilu marke VW Golf. Automobil je zaustavila ophodnja PU Kiseljak te je privedeno pet osoba; 23-godišnji V.E., 25-godišnji Đ.E. i T.M., 52-godišnji P.A. i 19-godišnji B.K. Policija je, tijekom kriminalističke obrade, došla do saznanja da je bombu bacio J.Đ." -  izvještava MUP Zeničko-dobojskog kantona.

"Pred kraj utakmice jedan je navijač Željezničara preko ograde utrčao u stadion i nasrnuo na golmana Žepče te ga udario nekoliko puta. Kada su ga policajci pokušali odstraniti sa stadiona, nogometaši Željezničara su ih pokušali spriječiti. Htjeli su osloboditi osobu koja je ušla na stadion, a u tome su se posebno isticali nogometaši s brojevima 2, 3 i 10", stoji u priopćenju. 

Fena saznaje kako je riječ o nogometašima Omeru Joldiću, Amiru Spahiću i Semiru Štiliću.

Zbog krađe pića i hrane iz trgovine policija je privela devet navijača Željezničara iz Sarajeva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara