Navijači Željezničara napadnuti u Jabuci kod Trilja

Tekst: D. M. 
Foto: Arhiva

ČETVORICA navijača Željezničara napadnuti su u subotu oko 19.45 sati u mjestu Jabuka kod Trilja, na povratku iz Splita sa utakmice njihove momčadi s Hajdukom. Put su im prepriječila četvorica u Peugeotu 308 austrijskih nacionalnih oznaka.

Udarali palicama po Golfu sa navijačima Željezničara

U trenu su se stvorili pred njihovim Golfom te počeli udarati metalnim palicama po vozilu. Razbili su prednje vjetrobransko staklo i dva bočna. Vozač Alen K. stisnuo je gas te uspio umaći nasilnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je utvrdila da su se napadnuti navijači Želje izdvojili iz kolone vozila koja se pod policijskom pratnjom vraćala sa utakmice. U Golfu je policija pronašla metalnu palicu te neispaljenu bengalku, za koju Alen K. tvrdi da je ubačena.

Šteta na Golfu se cijeni oko 4.500 kuna. Policija traga za napadačima. 

Željin navijač policajca "prokinuo" nogom u glavu

Vruće je bilo i na samom Poljudu tijekom prijateljskog susreta u povodu Hajdukovog 99.-og rođendana. Oko 17.15 sati na južnoj je tribini sa Željinim navijačima planula bengalka. Policija je reagirala te privela navijača koji ju je zapalio. Dok su ga izvlačili iz mase, jedan od Sarajlija policajca je "prokinuo" nogom u zatiljak, lakše ga ozlijedivši. Zbog sumnje da su sudjelovali u napadu, privedena su još tri navijača Željezničara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara